Регионална развојна агенција Бачка организује бесплатне обуке

0

Регионална развојна агенција Бачка позива заинтересована лица да се пријаве на обуке које ће се одржати у Новом Саду током јуна месеца. Полазници ће добити сертификат са којим могу конкурисати за бесповратна средства код Националне службе за запошљавање, као и код других републичких фондова. Сви заинтересовани могу да се пријаве путем телефона на: 021/55-77-81 или путем електронске поште на: andrea.stijepic@rda-backa.rs

 1. ОБУКА ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ – 24. и 25. јун 2019. године

Место одржавања обуке – Нови Сад

Теме: Мотиви и особине предузетника; Анализа и вредновање пословне идеје; Правни основ пословања; Регистрација привредних субјеката; Порези и доприноси; Бизнис план – практичан део.

Обука је бесплатна, а намењена је свим незапосленим лицима као и физичким лицима која желе да добију више информација о могућностима везаним за покретање сопственог посла.

2. ИНОВАЦИЈЕ – 13. јун 2019. године

Место одржавања обуке – Нови Сад

Теме: Користи од иновација за унапређење конкурентности МСП; Систематски развој и редовно поређење (benchmarking) иновативног окружења у оквиру предузећа (управљање иновацијама); развој производа, процеса, организационих и маркетиншких иновација; заштита и усклађивање интелектуалних добара.

Обука је намењена менаџерима или власницима предузећа, као и амбициозним компанијама које теже међународном тржишту.

Обуке ће се одржати наведеним данима у просторијама Регионалне развојне агенције Бачка, Булевар Михајла Пупина 20/ИИ Нови Сад са почетком у 10 часова.

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем телефона на: 021/55-77-81 или путем електронске поште на: andrea.stijepic@rda-backa.rs

Поделите

Коментари су затворени.