Председник општине уприличио пријем за освајаче медаља

0

У кабинету председника општине Кула, Дамјана Миљанића уприличен је свечани пријем за чланове Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Кула, који су на Покрајинском првенству инвалида Војводине у атлетици освојили најсјајније медаље. Председник удружења Драган Ђумић је истакао да то удружење постоји деценијама и да броји око 120 чланова. Поред председника удружења, пријему су приуствовали и Мане Лукић, Драган Циган и Рајко Росић.

-Иако постојимо више деценија, тек сада смо добили пуну подршку Општине и медија, што ће, надам се, помоћи особама са инвалидитетом да изађу из своје сенке и да уђу у свет спорта где ће бити здравији и психолошки јачи, рекао је, између осталог, Ђумић.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић је рекао да је најмање што Општина може да уради за удружење јесте да помогне финансијски. Он је нагласио да је потребно да се у будућем периоду чешће састају како би се промовисала удружења која раде добру ствар.

-Постојање и сам рад удружења је веома битно за нашу Општину и у будућности ће та подршка бити још значајнија. Са овим људима, уверен сам да ћемо направити велики посао и да ће, пре свега, чланови њиховог удружења имати користи и од њиховог рада и од саме Општине, истакао је председник општине Кула.

Поделите

Коментари су затворени.