Прво место за црвеначки ансамбл, друго место за Културни центар Кула

0

Дечји ансамбл Позоришта “Стеван Сремац” ове године је по трећи пут заредом награђен за најбољу представу на покрајинској смотри, која је од 14. до 16. маја одржана у Темерину. Реч је о представи “Бонтон добар тон” дечје глумачке групе Позоришта “Стеван Сремац” из Црвенке, за коју је режију радио црвеначки и кулски глумац и режисер Зоран Радуловић.

Радуловићу је овом приликом припала и награда за режију, а глумачке награде добили су млади глумци Милијана Калуђеровић, Лука Фолк и Ана Савић.

Друго место је припало Културном центру Кула са представом „Кључ маште“, за који је текст написао и предстваву режирао Слободан Ногавица.

Награду за најбољу епизодну улогу је добио Игор Станић,а похвале за глуму су добили Лука Ногавица и Биљана Митрић. Поред тога, награда за костим је припала Зорици Јововић док је награду за најбољи оригинални текст добио Слободан Ногавица.

62. Покрајинска смотра дечјег сценског стваралаштва „Мајски сусрети“, окупила је дечје позоришне ансамбле из тринаест војвођанских градова.

Поделите

Коментари су затворени.