Tradicionalna manifestacija „Slatki dani u srcu Bačke“

0

Treća po redu manifestacija „Slatki dani u srcu Bačke“ održana je tokom proteklog vikenda u Crvenki. Jedinstvena i sada već tradicionalna manifestacija ugostila je i ove godine veliki broj posetilaca. „Slatka ulica“ u centru Crvenke, kao i prethodnih godina, bila je popunjena sa štandovima prepunih slatkih đakonija, a sladokusci su mogli da uživaju u kvalitetnim slatkišima i dobroj zabavi.

Slatki dani

Prvog dana ove manifestacije goste su dočekala Kulturno umetnička društva sa svojim programima i spletovima igara iz svih krajeva Srbije, a u večernjim časovima pored poznata četiri DJ-a, posetioci su imali priliku da uživaju u koncertu Nataše Bekvalac.

FB_IMG_1557753060755

Nastavak je sledio sledećeg dana. Mažoretkinje iz Sonte i ove godine su imale čast da otvore drugi dan festivala  i svojom tačkom uveličaju isti.  Već tokom ranih popodnevnih časova ulica je bila prepuna dece koja su sa nestrpljenjem dočekala dolazak i druženje sa svojim idolima, poznatim jutjuberima „Stuberima“. U nastavku programa publika je pevala i zabavljala se sa razigranim i raspevanim Ljubom i Marinom Stanković. Lavina ovacija i talas ushićenja je nastao kada je na scenu izašao Aca Lukas, pevač koji je priredio nestrpljivo iščekivanu „Najveću žurku na Balkanu“. Publika je u glas pevala poznate hitove i uživala u vrhunskom spektaklu.

FB_IMG_1557753541018

Ovim koncertom je završen ovogodišnji festival „Slatki dani u srcu Bačke“, ostalo je da sa nestrpljenjem iščekujemo sledeću godinu i sledeći festival, za koji već znamo da će biti odličan zahvaljujući Turističkoj organizaciji opštine Kula, lokalnoj samoupravi, Fabrici šećera Crvenka i Fabrici biskvita Jaffa.

Podelite

Komentari su zatvoreni.