Традиционална манифестација „Слатки дани у срцу Бачке“

0

Трећа по реду манифестација „Слатки дани у срцу Бачке“ одржана је током протеклог викенда у Црвенки. Јединствена и сада већ традиционална манифестација угостила је и ове године велики број посетилаца. „Слатка улица“ у центру Црвенке, као и претходних година, била је попуњена са штандовима препуних слатких ђаконија, а сладокусци су могли да уживају у квалитетним слаткишима и доброј забави.

Slatki dani

Првог дана ове манифестације госте су дочекала Културно уметничка друштва са својим програмима и сплетовима игара из свих крајева Србије, а у вечерњим часовима поред позната четири DJ-a, посетиоци су имали прилику да уживају у концерту Наташе Беквалац.

FB_IMG_1557753060755

Наставак је следио следећег дана. Мажореткиње из Сонте и ове године су имале част да отворе други дан фестивала  и својом тачком увеличају исти.  Већ током раних поподневних часова улица је била препуна деце која су са нестрпљењем дочекала долазак и дружење са својим идолима, познатим јутјуберима „Стуберима“. У наставку програма публика је певала и забављала се са разиграним и распеваним Љубом и Марином Станковић. Лавина овација и талас усхићења је настао када је на сцену изашао Аца Лукас, певач који је приредио нестрпљиво ишчекивану „Највећу журку на Балкану“. Публика је у глас певала познате хитове и уживала у врхунском спектаклу.

FB_IMG_1557753541018

Овим концертом је завршен овогодишњи фестивал „Слатки дани у срцу Бачке“, остало је да са нестрпљењем ишчекујемо следећу годину и следећи фестивал, за који већ знамо да ће бити одличан захваљујући Туристичкој организацији општине Кула, локалној самоуправи, Фабрици шећера Црвенка и Фабрици бисквита Jaffa.

Поделите

Коментари су затворени.