Spektakl u Crvenki – „Slatki dani u srcu Bačke“ – 10. i 11. maj

0

„Slatki dani u srcu Bačke“ će i ove godine svim svojim posetiocima pružiti nezaboravan provod tokom dva dana trajanja manifestacije.

Sve posetioce očekuje odličan kulturno-zabavni program sa spektakularnim koncertima. “Slatka ulica” u Crvenki će i ove godine okupiti proizvođače slatkiša, udruženja voćara i vinogradara, udruženja žena, sportske organizacije, škole, kao i dečje animatore , mažoretkinje, štulaše, mađioničare i žonglere.

Prvog dana, 10.05., će u večernjim časovima nastupiti Nataša Bekvalac koja će se predstaviti publici svojim brojnim hitovima.

natasa-bekvalac
Narednog dana najmlađi će moći da se druže sa popularnom Jutjub ekipom “Stuberi” čiji je nastup najavljen za 11. maj od 16:00 časova, a nastup Ace Lukasa počinje od 22:00 časa. Pored velikih zvezda naše muzičke scene, za dobro raspoloženje svih posetilaca pobrinuće se i DJ Marcos, DJ Srka, DJ Coa, DJ Grizli.

aca-lukas

– Manifestacija je zasnovana na „slatkoj industriji“, koja je brend Crvenke, ali je zamišljena i kao promocija lokalnih autentičnosti kroz sport, kulturu, gastronomiju i etno-sadržaje. „Slatki dani“ su i čuvar tradicije Crvenke, u kojoj žive pripadnici 22 nacije – rekao je Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije opštine Kula, koja je uz MZ Crvenka i „Jafu“ i Šećeranu organizator „slatke“ fešte.

dj

DqcP4U8

Podelite

Komentari su zatvoreni.