Спектакл у Црвенки – „Слатки дани у срцу Бачке“ – 10. и 11. мај

0

„Слатки дани у срцу Бачке“ ће и ове године свим својим посетиоцима пружити незабораван провод током два дана трајања манифестације.

Све посетиоце очекује одличан културно-забавни програм са спектакуларним концертима. “Слатка улица” у Црвенки ће и ове године окупити произвођаче слаткиша, удружења воћара и виноградара, удружења жена, спортске организације, школе, као и дечје аниматоре , мажореткиње, штулаше, мађионичаре и жонглере.

Првог дана, 10.05., ће у вечерњим часовима наступити Наташа Беквалац која ће се представити публици својим бројним хитовима.

natasa-bekvalac
Наредног дана најмлађи ће моћи да се друже са популарном Јутјуб екипом “Стубери” чији је наступ најављен за 11. мај од 16:00 часова, а наступ Аце Лукаса почиње од 22:00 часа. Поред великих звезда наше музичке сцене, за добро расположење свих посетилаца побринуће се и DJ Marcos, DJ Srka, DJ Coa, DJ Grizli.

aca-lukas

– Манифестација је заснована на „слаткој индустрији“, која је бренд Црвенке, али је замишљена и као промоција локалних аутентичности кроз спорт, културу, гастрономију и етно-садржаје. „Слатки дани“ су и чувар традиције Црвенке, у којој живе припадници 22 нације – рекао је Владимир Станковић, директор Туристичке организације општине Кула, која је уз МЗ Црвенка и „Јафу“ и Шећерану организатор „слатке“ феште.

dj

DqcP4U8

Поделите

Коментари су затворени.