Успешан викенд за КК “Хајдук“

0

Каратисти КК „Хајдук“ имали су још један успешан такмичарски викенд. Наиме, најпре су чланови млађих узрасних категорија овог клуба учествовали на једном од најстаријих и најпрестижнијих међународних турнира у Србији „Златном појасу Чачка“ где су у конкуренцији такмичара из Шпаније, Француске, Италије, Босне и Херцеговине, Русије, Црне Горе, Бугарске, Румуније, Словеније, Мађарске и наше земље остварили одличне резултате.

2

У појединачној конкуренцији пионир Никола Вуковић је у категорији до 45 килограма освојио друго место, а бронзаним медаљама су се окитиле пионирке Лана Љубенковић и Миа Војчена, те наде Растко Батуран и Дуња Ракић. Било је успеха и у екипној конкуренцији, па је тако тим женских нада Хајдука у саставу Матеа Калмар, Миона Кнежић, Милица Симић и Миљана Татић освојио треће место и бронзану медаљу. Тренер у Карате клубу „Хајдук“ Никола Гребер истиче да су веома задовољни оним што су такмичари овог клуба показали у Чачку, јер је задржан континуитет успеха, али и показан видан напредак млађих категорија, па у клубу очекују да ће селектор Репрезентације Србије позвати шест чланова овог клуба за учешће на предстојећем Балканском шампионату, који ће бити одржан у Босни и Херцеговини.

1

Потом су чланови Карате клуба „Хајдук“ наступили на Купу Војводине за кадете, јуниоре, млађе сениоре и сениоре, који је у организацији Карате савеза Војводине одржан у Банатском Новом Селу. На овом такмичењу „хајдуци“ су остварили потпуну доминацију у борбама у екипној конкуренцији. Златне медаље су освојиле екипе јуниорки и кадета, а бронзом се окитила екипа кадеткиња. У појединачној конкуренцији на Купу Војводине освојено је пет медаља.

4

Миљан Ћаћић је у конкуренцији сениора освојио друго место, а бронзане медаље су освојили јуниорка Кристина Соколовски, кадеткиња Александра Ђикић, кадет Лука Гириц и јуниорка Наталија Сератлић. Оно што још треба истаћи је податак да су сви такмичари Хајдука, као и екипе оствариле пласман на Куп Србије, који им предстоји за три седмице и на који, ако је судити на основу резултата са Купа Војводине, одлазе са највишим амбицијама.

Извор: Q Media

Поделите

Коментари су затворени.