Javni konkurs za sufinansiranje projekata sredstvima iz budžeta opštine Kula u cilju ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini na jezicima nacionalnih manjina

0

Javni konkurs se raspisuje za projekte iz oblasti javnog informisanja koji se realizuju u 2019. godini, za koje su obezbeđena sredstva Odlukom o budžetu opštine Kula za 2019. godinu (Službeni list opštine Kula broj 42/2018 ), u iznosu od 1.000.000,00 dinara, i to za:

– projekte proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju građana opštine Kula, zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije, slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i mladih, razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva, razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost, razvoju nauke, sporta i fizičke kulture, zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi, unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana opštine Kula za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije;

Sredstva putem konkursa dodeljuju se za projekte kojima se proizvodi medijski sadržaj za informisanje javnosti na jezicima nacionalnih manjina (mađarski, rusinski, ukrajinski, nemački).

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,00 dinara a najveći iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 1.000.000,00 dinara.

Kompletan tekst konkursa možete preuzeti OVDE.

Obrazac prijave možete preuzeti OVDE.

Obrazac – budžet projekta možete preuzeti OVDE.

Rešenje o imenovanju konkursne komisije

Rešenje o dodeli sredstava možete preuzeti OVDE.

Podelite

Komentari su zatvoreni.