Јавни конкурс за суфинансирање пројеката средствима из буџета општине Кула у циљу остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2019. години на језицима националних мањина

0

Јавни конкурс се расписује за пројекте из области јавног информисања који се реализују у 2019. години, за које су обезбеђена средства Одлуком о буџету општине Кула за 2019. годину (Службени лист општине Кула број 42/2018 ), у износу од 1.000.000,00 динара, и то за:

– пројекте производње медијских садржаја из области јавног информисања, који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању грађана општине Кула, заштити и развоју људских права и демократије, слободном развоју личности и заштити деце и младих, развоју културног и уметничког стваралаштва, развоју образовања, укључујући и медијску писменост, развоју науке, спорта и физичке културе, заштити животне средине и здравља људи, унапређивању медијског и новинарског професионализма и осталих медијских садржаја који доприносе задовољавању потреба грађана општине Кула за информацијама и садржајима из свих области живота, без дискриминације;

Средства путем конкурса додељују се за пројекте којима се производи медијски садржај за информисање јавности на језицима националних мањина (мађарски, русински, украјински, немачки).

Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 50.000,00 динара а највећи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 1.000.000,00 динара.

Комплетан текст конкурса можете преузети ОВДЕ.

Образац пријаве можете преузети ОВДЕ.

Образац – буџет пројекта можете преузети ОВДЕ.

Решење о именовању конкурсне комисије

Решење о додели средстава можете преузети ОВДЕ.

Поделите

Коментари су затворени.