До 3. маја отворени јавни позиви за интерно расељена лица и избеглице

0

Општина Кула је расписала јавне позиве  за интерно расељена лица и избглице, који ће бити отворени до 3. маја 2019.године. Пријаве са потребном докуметацијом се подносе у затвореној коверти преко писарнице Општинске управе Кула, лични или поштом на адресу: Општина Кула, Лењинова 11, 25 230 Кула.

Отворен је Јавни позив за доделу помоћи намењене побољшању услова становања породица интерно расељених лица док су у расељеништву, које су биле корисници програма куповине куће са окућницом из средстава буџета Републике Србије и АП Војводине, без средстава намењених за поправку или адаптацију предметне куће са окућницом, кроз доделу помоћи у виду грађевинског материјала и друге опреме за поправку или адаптацију предметне куће са окућницом.

Поред тога, отворен је Јавни позив за избор корисника помоћи у виду грађевинског материјала за породична домаћинства избеглица која су била корисници програма куповина сеоске куће са окућницом из средстава буџета Републике Србије и АП Војводине, а нису добиле додатну помоћ намењену за поправку или адаптацију предметне сеоске куће у виду грађевинског материјала и друге опреме

Овде можете преузети документацију:

Јавни позив 1

Јавни позив 2

Поделите

Коментари су затворени.