Sutra Sajam zapošljavanja u Kuli

0

Na Sajmu zapošljavanja u Kuli, koji će se održati  4. aprila 2019. u sali Mađarskog kulturnog centra „Nepker“,  od 11 do 13 časova ,  učestvovaće oko 30 poslodavaca, a biće ponuđeno 400 radnih mesta. 

Posao za 100 novih radnih mesta će ponuditi i nemačka kompanija Witzenmann, koja se bavi proizvodnjom fleksibilnih delova za automobilsku industriju. Nezaposlena lica će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). 

U ponudi su različiti profili i to:  inženjer proizvodnje, menadžeri kvaliteta, supervizori, radnici u proizvodnji, magacioneri, majstori na održavanju, procesni inženjeri, radnici na poslovima u logistici, šivači, krojači,mesari, radnici na preradi mesnih proizvoda i mnogi drugi.

Pred odlazak na Sajam, zainteresovani građani treba da blagovremeno,  preuzmu Uput u NSZ Kula. Takođe, neophodno je poneti nekoliko primeraka radne biografije.

Za sva nezaposlena lica obezbeđen je besplatan prevoz redovnim linijama prevoznika „Putokaz“. Zbog provere identiteta, potrebno je poneti  evidencioni karton NSZ i ličnu kartu. 

Plakat sajam zaposljavanja Kula-1

Podelite

Komentari su zatvoreni.