Сутра Сајам запошљавања у Кули

0

На Сајму запошљавања у Кули, који ће се одржати  4. априла 2019. у сали Мађарског културног центра „Непкер“,  од 11 до 13 часова ,  учествоваће око 30 послодаваца, а биће понуђено 400 радних места. 

Посао за 100 нових радних места ће понудити и немачка компанија Witzenmann, која се бави производњом флексибилних делова за аутомобилску индустрију. Незапослена лица ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своју радну биографију (CV). 

У понуди су различити профили и то:  инжењер производње, менаџери квалитета, супервизори, радници у производњи, магационери, мајстори на одржавању, процесни инжењери, радници на пословима у логистици, шивачи, кројачи,месари, радници на преради месних производа и многи други.

Пред одлазак на Сајам, заинтересовани грађани треба да благовремено,  преузму Упут у НСЗ Кула. Такође, неопходно је понети неколико примерака радне биографије.

За сва незапослена лица обезбеђен је бесплатан превоз редовним линијама превозника „Путоказ“. Због провере идентитета, потребно је понети  евиденциони картон НСЗ и личну карту. 

Plakat sajam zaposljavanja Kula-1

Поделите

Коментари су затворени.