Радни састанак поводом почетка радова на изградњи Спортско-рекреативног центра у Кули

0

На данашњем радном састанку председника општине Кула, Дамјана Миљанића и представника извођача радова „Јаворник“ д.о.о. из Суботице, договорена је динамика активности прве фазе радова на изградњи Спортско-рекреативног центра „Вашариште“ у Кули.

Састанку су  поред Миљанића, присуствовали и Шеф Одељења за инвестиције, Блажо Костић, директор ЈКП „Комуналац“ Кула, Марко Пешић, представници Надзорног органа, као и други учесници у реализацији овог капиталног пројекта.

IMG-fec098da6a7d498e4ac9367c4313cb8f-V

Према речима Миљанића, ово је редован састанак, како би се успоставила што боља координација између свих страна, које учествују у реализацији овог пројекта. “У току су припремни радови на „Вашаришту, а овако велику инвестицију прате и потешкоће, које ће бити решене у наредном периоду“, каже први човек Општине Кула.  

Извођач радова је потврдио и овога пута, да ће прва фаза радова, која подразумева изградњу отворених базена са пратећим садржајем, бити урађена ове године. 

Средства за прву фазу радова у вредности од 275 милиона обезбедили су Покрајина и Општина Кула, од чега је 175 милиона динара обезбедила Покрајинска влада, преко Управе за капитална улагања Војводине, док је општина Кула за реализацију прве фазе радова издвојила 100 милиона динара.

Поделите

Коментари су затворени.