Velimir V. – 09.03.2019.

0

1. Izvinite predsedniče pitao bih Vas kad će u Sivcu, ispred osnovne skole u starom Sivcu biti popravljena klupa za sedenje , klupa postoji ali su letve na koje se seda izvađene -osnovna škola se davno obraćala mesnoj zajednici Sivac povodom toga ali mesna zajednica Sivac na to ne reaguje da popravi tu klupu,  pa to je velika sramota. Sad dolazi lepše vreme, ljudi će izaći iz kuća da malo prošetaju, treba im omogućiti da sednu ispred osnovne škole u starom Sivcu – hoćete li da se sa problemom ove klupe ispred osnovne škole u starom Sivcu obratim predsedniku republike nema izgleda bez njega ništa, vama se teško na lokalu zauzeti da se popravi jedna klupa ispred osnovne škole nadam se da ćete posle mog obraćanja vama reagovati i popraviti tu klupu koja odavno nije funkcionalna

Poštovani, Problem će biti rešen u najkraćem mogućem roku.

2. Izvinite predsedniče kad će budžet opštine Kula biti predstavljen građanima Sivca u Domu kulture u Sivcu na posebnoj tribini koja bi se bavila budžetom opštine Kula, mislim da građani Sivca imaju pravo da budu informisani o budžetu opštine na posebnoj tribini.

Poštovani, Nakon skupštinske rasprave, opštinski budžet je usvojen 31.12.2018.godine. Na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Kula  možete videti  Odluku o budžetu za 2019. godinu.

3. Izvinite predsedniče kad će opština uvesti nagradu za najboljeg učenika trećeg stepena sa teritorije opštine Kula

Što se tiče nagrađivanja učenika, Opština Kula nagrađuje najbolje đake koji nastavljaju školovanje nakon završene Srednje škole.  U svakom slučaju Vaš predlog ćemo razmotriti. S poštovanjem. Damjan Miljanić.

4. Peticija građana – Koliko je predsedniče potrebno potpisa građana da bi se naprimer peticija građana za nagrađivanje najboljeg učenika trećeg stepena u opštini Kula našla na raspravi u Skupštini opštine?

Poštovani, nije potrebna peticija građana. Resorno odeljenje razmatra pitanje. S poštovanjem, Damjan Miljanić.

Podelite

Komentari su zatvoreni.