Велимир В. – 09.03.2019.

0

1. Извините председниче питао бих Вас кад ће у Сивцу, испред основне сколе у старом Сивцу бити поправљена клупа за седење , клупа постоји али су летве на које се седа извађене -основна школа се давно обраћала месној заједници Сивац поводом тога али месна заједница Сивац на то не реагује да поправи ту клупу,  па то је велика срамота. Сад долази лепше време, људи ће изаћи из кућа да мало прошетају, треба им омогућити да седну испред основне школе у старом Сивцу – хоћете ли да се са проблемом ове клупе испред основне школе у старом Сивцу обратим председнику републике нема изгледа без њега ништа, вама се тешко на локалу заузети да се поправи једна клупа испред основне школе надам се да ћете после мог обраћања вама реаговати и поправити ту клупу која одавно није функционална

Поштовани, Проблем ће бити решен у најкраћем могућем року.

2. Извините председниче кад ће буџет општине Кула бити представљен грађанима Сивца у Дому културе у Сивцу на посебној трибини која би се бавила буџетом општине Кула, мислим да грађани Сивца имају право да буду информисани о буџету општине на посебној трибини.

Поштовани, Након скупштинске расправе, општински буџет је усвојен 31.12.2018.године. На званичној интернет презентацији општине Кула  можете видети  Одлуку о буџету за 2019. годину.

3. Извините председниче кад ће општина увести награду за најбољег ученика трећег степена са територије општине Кула

Што се тиче награђивања ученика, Општина Кула награђује најбоље ђаке који настављају школовање након завршене Средње школе.  У сваком случају Ваш предлог ћемо размотрити. С поштовањем. Дамјан Миљанић.

4. Петиција грађана – Колико је председниче потребно потписа грађана да би се например петиција грађана за награђивање најбољег ученика трећег степена у општини Кула нашла на расправи у Скупштини општине?

Поштовани, није потребна петиција грађана. Ресорно одељење разматра питање. С поштовањем, Дамјан Миљанић.

Поделите

Коментари су затворени.