Saopštenje predsednika opštine povodom objavljenog razgovora sa predstavnicima grupe građana „Kritična masa opštine Kula“

0

Razgovor koji sam obavio sa predstavnicima Kritične mase, pokazali su nekoliko stvari.

Kao prvo, da je opštinska vlast spremna da razgovara sa svim svojim građanima i da je spremna da odgovori na svako pitanje.
Pokušaji predstavnika Kritične mase, stoga, da lepljenjem plakata na vrata opštinske zgrade u subotu veče i postave pitanje u vezi sa ostavkom Velibora Milojičića su neprimereni. Zašto?
U razgovoru, koji sam kao predsednik opštine obavio sa njima, a koji je trajao više od sat vremena, postavljena su mnoga pitanja, ali ne i to pitanje. To dalje jasno implicira da je taj čin samo oblik vandalizma predstavnika Kritične mase.
Kao drugo, oni su u tom razgovoru pokazali i nekulturu. Kao predsednik opštine, u svom radu nemam nikakvih razgovora koji bi bili tajna, ali je zaista nekulturno tajno snimati bilo čije razgovore. Potvrda da je snimak napravljen tajno, vidljiva je u 52. minutu snimka, kada konstatujem da vidim da snimaju. Da su pitali za dozvolu da snimaju, ne bih tek tada konstatovao tu činjenicu.
Naravno, nije važno da li snimaju ili ne, jer i ja, kao i ostali funkcioneri SNS-a, rade predano i časno, isključivo u interesu ove opštine i ponosno na sve ono što je SNS uradila do sada.

Da sumiram, ovaj postupak govori sve o predstavnicima Kritične mase i njihovom shvatanju politike kao rijalitija.

Mi ćemo nastaviti sa našim radom, i u budućnosti ću, kao i do sada, na svako pitanje i svaki problem građana biti spreman, kao i svi moji saradnici, da dam odgovor.

Podelite

Komentari su zatvoreni.