Opštinska inicijativa za povećanje zaposlenosti – Sajam zapošljavanja Korporacije Lear u Opštini Kula

0

Opština Kula organizovala je Sajam zapošljavanja Korporacije Lear, koji će se u subotu, 09. marta, održati u Maloj sali Skupštine opštine Kula, Lenjinova 11, sa početkom u 10 časova.

Kako u ovom trenutku kompanija Lear traži operatere u proizvodnji, čije će zaduženje biti izrada električnih kablovskih snopova, na sajmu će detaljnije biti predstavljena upravo ova pozicija, ali i ceo proizvodni pogon u Novom Sadu, kao i uslovi za zapošljavanje, uslovi rada, te sistem plata i benificija. Zainteresovani će imati priliku i da pričaju sa predstavnicima kompanije, da im predaju svoje radne biografije, dok će opština u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, čak pomoći nezaposlenima u pisanju radnih biografija, ukoliko ih nemaju.

Lear korporacija vodeći je globalni proizvođač automobilskih sedišta i električnih sistema i važan dobavljač velikih svetskih proizvođača automobila – do čijih proizvodnih traka delovi iz novosadskog pogona moraju biti isporučeni u tačno određeno vreme – kompaniji je izuzetno važno da pronađe dobre radnike, kojima će ponuditi dobre uslove za rad.

Zaposlenima nudi posao u novom i savremenom pogonu, obezbeđen prevoz do posla, mogućnost napredovanja unutar kompanije, kao i zarade i bonuse u skladu sa rezultatima rada.

Sa proizvodnjom u Novom Sadu Lear je započeo u aprilu 2016, a već u novembru iste godine i u novoj proizvodnoj hali koja se, zajedno sa kancelarijama i skladištima, prostire na 29.000 kvadratnih metara u novosadskoj Radnoj zoni Sever IV. Trenutno zapošljavaju 3500 radnika, mahom radnika u proizvodnji, mašinskih tehničara, tehničara elektronike i inženjera.

Podelite

Komentari su zatvoreni.