Одржан први пријем грађана код председника општине

0

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, рано јутрос, одржао је први пријем грађана у свом кабинету. Због великог одзива, први термин пријема продужен је за скоро сат времена, па је уместо од 6:30 до 7 часова, разговор са грађанима трајао до 8 часова.

Према речима Миљанића, тематика проблема варира од личних и социјалних потешкоћа, преко проблема у раду неког удружења, па до комуналних и инфраструктурних питања. Иако неки од поменутих проблема нису у директној надлежности општине, председник општине истиче да ће се Општинска управа потрудити да помогне у решавању истих. „Без обзира да ли је то нешто из надлежности општине, што можемо директно да решимо одмах и убрзамо решавање тога, иако није у нашој директној надлежности, ми ћемо се укључити да тај проблем решимо и да помогнемо да што брже дође до жељеног резултата.“

Пракса пријема грађана код председника општине, наставиће се и у наредном периоду, од 6:30 до 7 часова, сваким радним даном осим среде, када ће пријем бити код помоћнице председника општине, Јелене Павков, од 8 до 12 часова.

Када су у питању посете Миљанића осталим насељеним местима у општини Кула, прилику за разговор први ће имати мештани Сивца, у суботу, 09. марта, од 8 до 11 часова. Поред председника општине, састанку ће присуствовати Бобан Дамјановић, секретар МЗ Сивац и Жељко Маџарев, директор ЈКП „Радник“.

Поделите

Коментари су затворени.