Званично најхрабрији полицајац у Србији, на пријему код председника општине

0

Данас је у кабинету председника општине Кула, Дамјана Миљанића, уприличен свечани пријем званично најхрабријег полицајца у Србији, Јована Рељића, припадника Полицијске испоставе Кула. Рељић је награђен јер је прошле године савладао осумњиченог, који је претходно ранио његовог колегу. Том приликом је избоден ножем.
Председник општине изјавио је да је поносан што је таква награда припала управо полицијском службенику из наше општине, те да се на овај начин показује, како се у јавном сектору и у државној служби, људи одговорно односе према свом послу и дају све од себе да свој посао ураде на најодговорнији начин.
Миљанић је ову прилику искористио и да најави радове на објекту Полицијске станице Кула, чија ће реализација почети у наредном периоду. Према његовим речима, Одељење за инвестиције општине Кула, покренуло је израду пројектне документације и план је да се у овој години уради изолација, а следеће године ће се приступити реконструкцији фасаде.
„Идеја је да у наредних неколико година тај објекат постане препознатљив, и украс нашег града и ове улице, а не да има ово стање, које има данас“, рекао је председник општине Кула.
Рељић је одликован у понедељак, у позоришту на Теразијама, у Београду, где је уприличена свечаност на којој је потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова, др Небојша Стефановић, доделио признања најзаслужнијим полицајцима у Србији.

IMG_5999

Поделите

Коментари су затворени.