Održana druga sednica Opštinskog veća

0

Na današnjoj sednici Opštinskog veća, kojim je predsedavao predsednik opštine Kula Damjan Miljanić, utvrđen je predlog Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Kula nemačkoj kompaniji Witzenmann. Opštinsko veće je utvdilo predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Prostornog plana opštine Kula. Nacrti utvrđenih Odluka prosleđeni su Skupštini Opšine Kula na razmatranje i odlučivanje.

Opštinsko veće je dalo saglasnost na Plan rada Crvenog krsta sa Finansijskim planom za programske aktivnosti Crvenog krsta iz oblasti socijalne zaštite i donelo Rešenje o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka dodele sredstava za finansiranje programa i projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenja lokalnog stanovništva.

Opštinsko veće je donelo Rešenja o imenovanju predsednika i članova Saveta za zapošljavanje opštine Kula, o imenovanju predsednika, zamenika predsednika i članova Saveta za privredu, o imenovanju članova saveta za saobraćaj, o obrazovanju i imenovanju Saveta za rodnu ravnopravnost i ostvarivanje jednakih mogućnosti, kao i o zaduženju članova Opštinskog veća opštine Kula.

Podelite

Komentari su zatvoreni.