Нова биоскопска сезона почиње у четвртак

0

У Културном центру Кула, у четвртак 10. јануара, биће приказана три нова филма, чиме ће бити отворена овогодишња биоскопска сезона.

Први на репертоару је анимирани филм „Петар Пан и магична књига недођије“, који ће бити приказан у 16:00 часова.

У овој причи пратимо Петра Пана и његове другаре Венди, Џона, Мајкла и Звончицу који ће се још једном удружити како би спасили Недођију од злог Капетана Куке. Дружина ће морати да пронађе начин да спаси њихов магични дом и да врате Чаробну књигу Недођије тамо где припада.

Од 18:00 часова, биће приказан цртани филм „Ралф растура интернет“.

Радња нас на овом путовању води у свет Венелопе Фон Гриц и Разбијача Ралфа, који напуштају свет игрице како би истражили непознат и узбудљив свет интернета. На том путу, кроз разне авантуре, упознају величанствен и простран свет интернета, непрегледне метрополе пуне вебсајтова, апликација и друштвених мрежа.

У 20:00 часова, за све љубитеље кинематографије, припремљена је још једна фантастична акциона авантура, када ће бити приказан филм „Аквамен“.

Глумац Џејсон Момоа, нашао се у улози Артура Карија, владара подводног краљевства Атлантис, који поседује моћ да управља океанима, комуницира с морским животињама и плива суперсоничном брзином.

Филм открива његов развојни пут од дечака који тек постаје свестан својих моћи до човека који нерадо преузима престо Атлантиса да би се супротставио полубрату Орму (Патрик Вилсон) који жели да освоји површински свет.

У тој борби му помажу храбра ратница Мера (Амбер Херд) и мудри саветник Нуидис Вулко (Вилијам Дефо)

Поделите

Коментари су затворени.