Тржни центар „Аман“ следеће године и у Кули

0

Председник Привременог органа општине Кула, Велибор Милојичић, састао се данас са генералним директором компаније „Аман“, Немањом Петровићем, поводом отварања новог тржног центра у Кули. Према речима Милојичића, овај објекат ће се градити на локацији поред пицерије “Cittadella”, преко пута аутобуске станице у Кули. Изградња би требало да почне у марту 2019. године, а планирана укупна површина тржног центра је 2.300 квадратних метара.

aman2
„Све ресурсе општинске управе, господину Петровићу смо ставили на располагање. Све неопходно што треба да помогнемо да тај пројекат тече у најбољем реду, ми ћемо учинити, јер долазак сваке компаније, а поготово озбиљне као што је компанија „Аман“, утичу на то да Кула из дана у дан напредује у сваком погледу и да постане богатија и лепша“, рекао је председник Привременог органа општине Кула.

Директор компаније „Аман“, изјавио је да ће се потрудити да оправдају поверење и свесрдну помоћ општинске управе. Он је такође истакао да у оквиру малопродајне мреже компаније „Аман“ има 214 објеката, у 24 града на територији Републике Србије, те да тренутно имају близу 3000 запослених радника. Рекао је и да ће инвестиција у Кули произвести око 45 нових радних места, као и то да је почетна зарада у овој компанији 35. 000 динара.

Рок за завршетак радова на изградњи објекта је 31. октобар 2019. године.

Поделите

Коментари су затворени.