Фудбалери Црвенке данас против Бачке из Пачира

0

Фудбалери Црвенке у последњем колу јесењег дела првенства у Војвођанској лиги, дочекују Бачку из Пачира. О томе каква су очекивања за предстојећу утакмицу, разговарали смо са тренером Црвенчана, Миланом Вујаковићем.
„Очекивања су позитивна, спремамо се за ову утакмицу зато што је јако важна и даћемо све од себе да ову утакмицу добијемо из разлога што немамо довољан број бодова до сада освојених. Имали смо одређених кадровских проблема у претходним утакмицама, нисмо могли да излазимо у најјачем саставу, што због повреда, што због одсутности појединих играча из приватних разлога. Било је ту картона жутих и црвених, али сутра излазимо у најјачем саставу и мислим да ако дамо све од себе, можемо да победимо екипу Бачка из Пачира, која је показала да је један озбиљан и незгодан противник“, каже Вујаковић.
Узевши у обзир да у екипи Црвенке играју и суперлигашки играчи попут Радоша Булатовића и Милоша Kовачевића, питали смо тренера овог тима колики је то учинак имало на саму игру и да ли је задовољан оним што је до сада постигнуто.
„Искрено да кажем нисам задовољан. Прво нисам задовољан из разлога пошто сви ти играчи које сте ви рекли и још неколико њих који су ту, нису прошли припремни део са нама. Ми смо одрадили припреме на Златибору, буквално без пола играча који сада играју. Све се то осети у игри. Играмо добро, боље од већине противника, нас нико није надиграо, али једноставно немамо довољно снаге да победимо. У неким утакмицама био је проблем и неки трећи фактор, међутим ја нећу да се жалим на то, хоћу само да моја екипа да све од себе. Такође, да на зимској паузи добро то изанализирамо, доведемо нове играче, појачамо кадар, појачамо рад, да одрадимо припреме сви и уђемо спремно у сезону. Онда можемо да очекујемо и више бодова и боље резултате.“

Поделите

Оставите одговор