Осветљен стадион на Гедеру

0

Постављањем нових рефлектора на фудбалском терену на Гедеру испуњени су услови за одржавање тренинга и у касним поподневним и вечерњим сатима. Након постављања трибина на стадиону ово је још један корак напред у обезбеђивању бољих услова за тренинг како деце тако и старијих спортиста.
Горан Дурсум, члан извршног одбора клуба, изјавио је да ће се постављањем ових рефлектора тренинзи померити за касније, тако да ћемо моћи да радимо и ноћу што је велики помак у клубу. За сад, планирано је да се постави 20 рефлектора на једном делу терена, а идуће године наставило би се са доњим делом како би цео комплекс био под светлом. Он је нагласио да, без помоћи општине Кула, овај пројекат не би могао бити реализован.

Саша Голочорбин – тренер млађих категорија ФК Кула истакао је да постављањем рефлектора на стадиону Куле, успели смо да обезбедимо квалитетне услове за тренирање како првог тима тако и наше школице спорта. Ово је још једна велика инвестиција у последњих месец дана. После постављања самих трибина на стадиону, дугујемо велику захвалност локалној самоуправи која је препознала потребе нашег клуба и пружила свестрану подршку овом пројекту, како би се створили што лепши и здравији услови за рад првог тима и за рад наше школице спорта.

Поделите

Коментари су затворени.