Асфлатиран пут и плато до “штофарске” зграде

0

У оквиру радова на санирању путне инфраструктуре, директор ЈКП „Комуналац“, Дамјан Миљанић, обишао је радове које обавља „Бачка пут“ код зграде у близини „Штофаре“. Станари зграде добили су потпуно нов пут који зграду спаја са коловозом у улици Јосипа Крамера.

Миљанић је том приликом подсетио да ово није једини посао на овој локацији, те да је овде урађено игралиште за децу, осветљена је зграда, а у плану је и хидрант.
„Данас код штофарске зграде наставак је појачаног одржавања које је започето у претходном периоду. Уређено је дечије игралиште, уређени су простори око контејнера, а сада се приступило асфалтирању приступног пута и платоа који долази до саме зграде. У разговорима са станарима лоцирали смо неке проблеме које можемо у наредном периоду да решимо. Зграда нема хидрантски развод и има проблеме са противпожарном опремом. Ми можемо део тих ствари са изградњом хидранта да средимо. У наредном периоду наставићемо појачано и додатно одржавање, не само зеленила већ и ситних и крупних комуналних проблема. Екипе „Бачка пут“ асфалтирају овај прилазни пут који је био проблематичан годинама. Сада ће он бити потпуно сређен, а то ће значити пуно станарима ове зграде“, каже директор ЈКП Комуналац.

Станарка, Милица Војводић овим поводом је изразила захвалност председнику општине, његовим сарадницима и директору ЈКП „Комуналац“ што су изашли у сусрет станарима зграде и решили дугогодишње проблеме. Такође се захвалила на уређеном игралишту за децу, осветљењу у згради и хидранту који ће ускоро бити постављен, којим ће се живот станара значајно олакшати.

Поделите

Оставите одговор