Покрајински секретар за енергетику посетио Кулу

0

Кулску општину посетио je покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај, Ненад Грбић, који је са председником Привременог органа општине Кула, Велибором Милојичићем, причао о сарадњи на пројектима у нашој Општини.

Након састанка у канцеларији одржана је конференција за новинаре на којој је Милојичић изразио велику захвалност Ненаду Грбићу на посети. Тема разговора била је досадашња сарадња, као и планови за наредни период. Такође, разговарало се и о Пројекту соларних стајалишта, за коју је Општина добила 2 милиона динара на конкурсу Покрајинског секретаријата. План је да се он реализује до краја новембра.

pokrajinski_sekretar5
Покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај истакао је му је драго што је посетио Кулу и подсетио да Покрајинска Влада на челу са председником Игором Мировићем увек заступа мисију и стратегију уједначеног развоја свих општина, укључијући и оне по територији мање, као што је Кула. Похвалио је иницијативу коју показује наша локална самоуправа и указао на пројекте који су у домену овог секретаријата, a могу донети добробит свим грађанима кулске општине.

Након посете општини, Грбић је посетио и основну школу у Крушчићу, где се састао са директором ове установе, Весном Медојевић.

pokrajinski_sekretar3

Поделите

Коментари су затворени.