Каратисти Хајдука прваци Србије у категорији наде екипно, Међедовићу златна медаља

0

Каратисти Хајдука из Куле освојилли су две златне и једна бронзану медаљу на Купу Србије, које је одржано у хали Ранко Жеравица у Београду. Такмичење је одржано у организацији Карате федерације Србије.

-Хајдук” је освојио прво место екипно у конкуренцији мушких нада и тако постао шампион Србије и постигао највећи успех ове године. Најава за овај успех је било освајање првог места на Купу Војводине пре две недеље. У саставу екипе су били: Марко Међедовић, Данило Пјевач, Лука Гириц и Марко Пуцар.

20181030_001433
Марко Међедовић је у конкуренцији мушке наде (-45кг) такође освојио прво место и златну медаљу. Марко је остварио четири победе и на врло убедиљив начин освојио титулу. Уз титулу првака Србије појединачно освојену у марту месецу ове године, са овим освојеним купом објединио је обе појединачне државне титуле што је изузетна реткост и огроман успех. Марко је такође био и стуб екипе која је освојила прво место, тако да се ради о такмичару који је једна од највећих нада српског каратеа.

Даница Раонић је у конкуренцији женских пионирки (-32кг) освојила треће место и бронзану медаљу. Даница је као дебитант показала велику зрелост и квалитет и на својој првој државној смотри успела да дође до постоља.

-У клубу смо презадовољни постигнутим резултатима, посебно екипним златом које представља круну ове сезоне, а и појединачним медаљама које стварају нове амбиције, отварају нове перспктиве и повећава се број репрезентативаца из редова Хајдука-изјавио тренер Никола Гребер.

20181030_120528

Поделите

Коментари су затворени.