“Lamele” dobile novi izgled

0

Danas je završena poslednja faza rekonstrukcije i uređenja prostora oko stambenih objekata „Lamela“, ovim je lokalna samouprava uspešno iznela i obavila još jedno u nizu uređenja javne površine. Završni radovi asfaltiranja saobraćajnice i gornjih parking mesta su označili i uspešno obavljen posao. Ovim radovima prethodilo je uređenje trotoara, postavljanje nove behaton kocke i pripreme terena za asfaltiranje. Stanarima zgrada rešen je problem parking mesta ali i sam prostor je dobio lepši i praktičniji izgled, a ako vremenski uslovi dozvole sledi i obnova zelene površine. Lokalna samouprava je i ovog puta pokazala da brine za svoje sugrađane, da čini da Kula i okolna mesta budu još uređenija i lepša za život.

lamele1

lamele6

lamele7

Podelite

Komentari su zatvoreni.