Рачић оптимистичан пред дерби

0

У четвртом колу Б лиге, рукометаши Црвенке дочекују екипу Југовића из Каћа. Црвенчани су лоше отворили сезону, али директор клуба Владан Рачић, оптимистичан је по питању наредне утакмице. Дуел ће у црвеначкој хали бити одигран у недељу, са почетком у 18:00 часова.
Пошто је екипа Црвенчана ове године у односу на претходну, појачала редове, циљеви су свакако висок ранг. Ипак, почетак сезоне није донео очекиване резултате.
„Ово је прилика за прекретницу, морам се осврнути на претходне три утакмице које смо имали добијене, али на крају изгубили. Надам се да ће нам овај дерби дати крила да кренемо са победама у предстојећој сезони и да остваримо резултат који смо планирали на почетку сезоне“-каже Рачић.
Он је такође истакао да има одличну сарадњу са локалном самоуправом и да се нада да ће у наредном периоду обновити халу. Према његовим речима, већ следеће недеље креће се са обновом крова спортске хале „Слободан Чиле Мишковић“, а на стадиону „Милорад Џомба“ почиње се са адаптацијом и санацијом објекта.
Рачић је у разговору пред овај рукометни војвођански дерби напоменуо и да су сви играчи у тиму рођени Црвенчани, те да им је то мотив више да пред својом публиком и пред својим пријатељима остваре победу. Такође, позвао је све навијаче да дођу у што већем броју и подрже момке на терену, како би победили и освојили изузетно битна два бода.

Поделите

Коментари су затворени.