Пензионери из Београда у посети Куљанима

0

У оквиру обележавања октобра као “Месеца старих”, данас су у госте Дому за пензионере у Кули дошли чланови клуба за пензионере „Гаврило Принцип“ из Београда. Гости и домаћини, припремили су заједнички културно-уметнички програм, након којег су наставили дружење уз музику и разговор.

У име клуба пензионера из Београда, директорка Љубица Гојић је уручила пригодан поклон Сандри Бабић, директорки кулског дома за старе. Она је изразила велико задовољство што су им у госте дошли пријатељи из Београда и говорила о манифестацији „Сунчана јесен живота“.

DOM ZA STARE 1
“Ми радимо на томе да корисници који код нас живе имају испуњену свакодневицу, како би им њихово треће доба учинили здравијим, лепшим и богатијим. То спроводимо кроз низ квалитетних културно-уметничких и радно-окупационих активности, као што је и ово данашње дружење. У току манифестације „Сунчана јесен живота“ обележили смо 1. Октобар “Међународни дан старијих особа”, где смо пригодним програмом честитали празник свим нашим корисницима и старијим суграђанима. Посетили смо наше пријатеље из Црвеног крста који су нам и овај пут организовали Базар здравља. У наредном периоду угостићемо ученике и наставнике Музичке школе, као и основних и средњих школа са територије наше општине, децу и васпитаче из предшколске установе Бамби. Пред нама је и једно лепо дружење са Колом српских сестара из Куле и Општинским удружењем пензионера из Куле”-рекла је Сандра Бабић.

DOM ZA STARE 2

Поделите

Коментари су затворени.