Богата понуда манифестација и након првог Фестивала цвећа

0

На недавном одржаном Сајму туризма који је трајао од 04. до 07. октобра, своје потенцијале је представила и туристичка организација општине Кула. Као и сваке године представљен је широк спектар онога што се у нашој општини нуди, а због чега би посетиоци требали да додју, обиђу, посете и виде све оно у чему могу да уживају. Наш штанд био је један од најпосећенијих, а многи наши учесници у туризму добили су награде. Тврђава из Куле добила је награду за унутрашњи ентеријер, ресторан Реноме из Црвенке добио је награду за квалитет, а наши “Слободни момци” из Куле освојили су треће место у спремању паприкаша од дивљачи.

VLADO
Овим поводом разговарали смо са директором туристичке организације општине Кула, Владимиром Станковићем. Осим о великим резултатима на сајму, он је говорио и о манифестацијама које ће се одржати у наредном периоду.

VLADO1
-Туристичка организација ускоро организује “Фестивал цвећа”, значи у суботу позивамо све грађане Куле да дођу на Фестивал, где ће у улици Јосипа Крамера, од поште до моста, бити изложено 45 произвођача и дистрибутера цвећа. Имаћемо јако атрактиван програм који ће почети у 10 сати. Доћи ће нам чак и мажореткиње из Апатина и направићемо нешто што Кула до сада није имала. Покушаћемо Кулу да промовишемо и на овај начин и да обезбедимо грађанима још један начин да уживају. После тога долази нам наравно 20. октобар и “Дани бундеве”, где ћемо са нашим партнерима Удружењем жена и Удружењем жена Еко Кула, направити једну дивну манифестацију где се очекује велики број гостију. Затим имамо и Изложбу ситних животиња, коју ћемо са Удружењем ситних животиња правити 12. новембра. Мислим да ће све у свему, октобар и новембар бити јако интересантни. После тога наравно долазе нам “Дани општине Кула”, где спремамо различите позоришне представе које ће бити по свим местима општине, а за сам Дан општине, поред Свечане академије, спремамо и велики концерт који ће се одржати у Црвенки у хали, где ће учествовати сигурно једна од десет највећих звезда српске фолк сцене.“


Он је такође напоменуо да је наша општина, на више језика представљена и у магазину Хелло травел Србија, који је по питању туризма најзначајнији магазин у Србији. Овај магазин дистрибуира се по целоме свету и где год да се презентује туристичка понуда Србије, биће обухваћена и општина Кула.

Поделите

Коментари су затворени.