Важна победа ФК „Црвенка“

0

Фудбалери Црвенке су у осмом колу првенства у Војвођанској лиги група север забележили вредну победу. Савладали су Младост АПА из Апатина са 2:0. Одиграли су фудбалери Црвенке добру утакмицу, па и када нису реализовали пенал при резултату 0:0 нису клонули духом, да би головима Радоша Булатовића и Милана Суботића стигли до победе.

Задовољство остварним успехом није скривао тренер Црвенке Милан Вујаковић.

-Ова победа је изузетно важна из разлога што у претходним утакмицама нисмо успели да направимо резултат. Имали смо добру игру, имали смо добар рад на тренинзима, једино што је фалило био је резултат. Сада су момци схватили колико је битно да се боре и да желе победу, То је био један од разлога зашто смо ми ову утакмицу и добили против једне тако добре екипе из Апатина која до сада није имала пораз. Та наша победа је доказ да имамо квалитет, само што је потребно време да би се тај квалитет показао кроз резултате- каже Вујаковић.

Према његовим речима, у клубу се увелико ради на сређивању инфраструктуре, па се овом приликом и захвалио општини Кула која им је обезбедила средства у вредности од 1.200.000  динара за реновирање службених просторија и свлачионица. Такође, он се захвалио Водоводу који редовно одржава терен.

Владан Вујовић, играч ФК „Црвенка“ изјавио је да је презадовољан показаном игром на претходној утакмици и нагласио да  је неопходно увек дати 100 % себе, како би наставили да остварују победе. Као и његови саиграчи, очекује позитиван исход и на наредној утакмици.

Поделите

Коментари су затворени.