Ваше мишљење је важно!

0

У циљу ажурирања постојеће базе података и  подстицања активније партиципације грађана у доношење одлука о трошењу новца прикупљеног по основу пореза на имовину, општина Кула се почетком ове године определила на учествовање у програму „Реформа пореза на имовину“, који спроводи Швајцарска развојна агенција за сарадњу у Србији и Интернационална Менаџмент Група-ИМГ.

У односу на број становника, наша општина је добила девет пописивача, који су од 7. маја на терену.  Сви пописивачи који обилазе домаћинства имају јасно обележене легитимације.

За потребе овог пројекта (који ће трајати до 2021.године), биће урађено и истраживање које ће нам помоћи да проценимо успех програма и напредак који заједнички постижемо спровођењем програмских активности. Истраживање је већ обављено телефонским путем у првој половини године, а биће урађено на исти начин и 2021. године како би се упоредили резултати. Предвиђено је да у међувремену грађани имају могућност да у том истраживању учествују путем интернета, преко онлајн анкете која је доступна на званичној интернет страници општине Кула (www.kula.rs). Истраживање је потпуно добровољно и анонимно. Желимо да чујемо да ли бисте се укључили у одлучивање о томе на шта се троши општински буџет.

Ваше мишљење је важно!

Поделите

Коментари су затворени.