Одржана седница Општинског већа: Цене комуналних услуга повећане за 6 %

0

Општинско веће општине Кула је на данашњој седници дало сагласност на Одлуку о промени цена комуналних услуга, које су усвојили Надзорни одбори. Цена комуналних услуга јавних комуналних предузећа ( ЈКП „Комуналац“ Кула, ЈКП „Водовод“ Црвенка, ЈКП „Руском“ Руски Крстур и ЈКП „Радник“ Сивац) се повећава у износу од 6 %.

Општинско веће је дало сагласност на Измене и допуне Плана програма рада са Финансијским планом за програмске активности Црвеног крста из области социјалне заштите за 2018. годину. Донет је и Закључак о давању сагласности на измене Финансијског плана месних заједница Доњи град Кула, Горњи град Кула и месне заједнице Сивац, Нова Црвенка, Крушчић, Липар, и Руски Крстур.

Општинско веће је донело Решење о именовању Комисије за спровођење поступка доделе средстава за финансирање пројеката у области локалног економског развоја и унапређење живота локалног становништва на територији општине Кула у 2018. години, као и Правилник о изменама Правилника о начину и решавању захтева грађана за накнаду штете насталу услед уједа напуштених животиња.

Поделите

Коментари су затворени.