SO Kula imenovala direktore javnih preduzeća i ustanova

0

Na današnjoj sednici SO Kula doneta su Rešenja o imenovanju direktora JKP „Komunalac“ i JKP „Ruskom“ Ruski Krstur. Za direktora „Komunalca“ je izabran Damjan Miljanić, dok je za direktora „Ruskoma“ izabran Igor Fejdi.

Na sednici je doneto i Rešenje o imenovanju direktora ustanova čiji je osnivač opština Kula, te je tako za direktora Centra za socijalni rad imenovana Gordana Vakula, dok su direktori Doma kulture Sivac i Doma kulture Crvenka Miljana Medojević i Miodrag Grubor.

Pored Odluke o osnivanju preduzeća JKP „Prečistač Vrbas –Kula“ Vrbas, SO Kula je donela Rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora JKP „Prečistač Vrbas-Kula“ Vrbas, kao i predsednika i članova Nadzornog odbora preduzeća.

Na sednici su prihvaćeni Izveštaji o poslovanju JKP „Vodovod“ Crvenka, JKP „Komunalac“ Kula, JKP „Ruskom“ Ruski Krstur, JKP „Radnik“ Sivac, kao i Izveštaj o radu Centra za Socijalni rad opštine Kula za 2017. godinu.

Doneta je i Odluka o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP „Radnik“ Sivac, a novi odbornici SO Kula su Vulić Lavro Ema (SVM Ištvan Pastor) i Zoran Rašković (Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje).

Podelite

Komentari su zatvoreni.