Радови у Крамеровој улици настављени након Трке пријатељства

0

Након Трке пријатељства настављени су радови на реконструкцији Крамерове улице у Кули. Председник општине Кула, Велибор Милојичић,дошао је данас на лице места и том приликом дао изјаву за медије. Пре свега, он се извинио грађанима на свим непријатностима које су имали и потврдио решеност надзорних органа да свој посао ураде на најбољи могући начин.

Пошто су се на друштвеним мрежама појавиле слике где је бехатон на одређеним местима потонуо, Милојичић је поручио грађанима да могу да буду мирни. У договору са организаторима Трке пријатељства, да би стаза била спремна и да би се тркачи могли безбедно кретати, на местима где постоје сливне решетке за атмосферску канализацију,постављени су саобраћајни знаци, преко чега је насута ризла и  туцаник. Након трке то је склоњено, а радови су несметано настављени.

– Не ради се о лоше изведеним радовима, већ о томе да желимо да радови буду урађени квалитетно. Искрено се надамо да овога пута неће бити пропуста од стране извођача радова – истакао је Милојичић.

Он се захвалио грађанима на стрпљењу и позвао их да и даље буду друштвено одговорни, те да путем социјалних мрежа наставе да дају своје сугестије.

Такође, председник Општине је најавио састанак са предузетницима који због реконструкције улице у претходном периоду нису радили пуним капацитетом.

Поделите

Коментари су затворени.