Куљанка Оља Пековић добитница средстава за почетнике у бизнису

0

Развојна агенција Србије помаже предузетницима да започну свој посао.Куљанка Оља Пековић је једна од добитница средстава за почетнике, а у оквиру програма подршке за започињање посла “Старт уп”. Она је за своју пословну идеју “Производња ауто пресвлака за путничка возила“ добила 400.000, 00 динара.

Оља се производњом ауто пресвлака за путничка и теретних возила бави већ скоро две године, а пре тога је дуги низ година радила као радник у производњи ауто пресвлака, где је стекла неопходно искуство.На овај корак се одлучила пошто је увидела да самостално може да обави цео процес ове компликоване производње, а да притом направи квалитетне производе. Она се најпре обратила Канцеларији за локални економски развој општине Кула , где је добила све неопходне информације и подршку.

Према њеним речима могућности за овај посао су велике.

– Тренутно имам расподато тржиште за целокупну производњу, те ми је неопходно ангажовање додатне радне снаге, улагање у адаптацију и реконструкцију пословног простора, као и улагање у набавку опреме и материјала – каже Оља Пековић.

Њени дугорочни планови су да своје производе извози у државе Европске уније.

Поделите

Коментари су затворени.