Изабрано ново руководство општине Кула

0

На данашњој седници Скупштине општине Кула за председника општине са 25 гласова одборника изабран је Велибор Милојичић, док је његов заменик Карољ Валка. Нова председница Скупштине општине Кула је Татјана Квасни, а њена заменица је Зорица Демковић. Ново Општинско веће имаће девет чланова.

Нови председник општине Кула се захвалио свим одборницима на поверењу које му је указано. Он је најавио завршетак свих капиталних пројеката као и отварање две нове фабрике у индустријској зони у којима ће бити запослено више од 500 радника.

На основу поднесене оставке на почетку седнице утврђен је престанак мандата одборнику Ливији Козми са изборне листе СВМ – Иштван Пастор. Такође, на седници је константован престанак мандата председнику Руске странке Херцену Радоњићу Кеки због смрти.

На седници СО Кула је константован престанак мандата председника општине Кула Перице Видекањића на основу оставке, а тиме и престанак мандата заменика председника општине и чланова Општинског већа. Константован је и престанак мандата председника СО општине Кула, као и заменика председника СО Кула.

Скупштина општине Кула је потврдила одборничке мандате Карољу Валки са изборне листе СВМ – Иштван Пастор и Рајку Булатовићу са изборне листе “Руска странка”.

Поделите

Коментари су затворени.