Хуманитарна утакмица у Црвенки

0

Хуманитарна рукометна утакмица „Буди хуман, помози другима“ у организацији црвеначких рукометаша,одржаће се 16.јуна у Спортској хали Слободан Чиле Мишковић, у Црвенки. Почетак је у 18.00 часова, а цене улазница су 200 динара за одрасле и 100 динара за децу до 15 година.

Снаге ће одмерити Рукометни клуб Црвенка и Алл Стар Теам Црвенка-играчи поникли у Црвенки који су своје каријере наставили ван свог матичног клуба. Они су освојили запажене резултате на домаћем и међународном терену, а неки се могу похвалити и освојеном титулом Купа Србије, Суперлиге Србије, двоструке круне, затим Првенство и Куп у Израелу, Првенство и Куп у Мађарској, Супер куп Фарска Острва и освајање Лиге Шампиона.

На улазу ће бити постављене кутије, где ће посетиоци моћи да оставе добротворни прилог, а моћи ће и да купе мајице по цени од 950 динара, као и дресове са потписом играча учесника, из клубова у којима су играли.

Важно је нагласити да сав приог иде у добротворне сврхе, те у складу са тим,организатори позивају што већи број грађана да присуствују утакмици, оставе прилог и на тај начин допринесу да ова акција буде још успешнија.

Поделите

Коментари су затворени.