Ласло Гребер добио признање за допринос развоју каратеа

0

На свечаној академији поводом прославе 50 година карате спорта у Војводини, коју је организовао Карате савез Војводине и град Сомбор, златну плакету за допринос развоју каратеа добио је председник Карате клуба “Хајдук” Ласло Гребер – Пинге. Ово признање је потврда посвећеног, квалитетног и континуираног рада КК “Хајдук“ на свимпољима и у свим сегментима.

На свечаности, која је одржана у суботу 31. марта у Сомбору, присуствовали су председник Спортског Савеза Србије Давор Штефанек, помоћник министра омладине и спорта Републике Србије Дарко Удовичић, градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, председник Карате Федерације Србије Славољуб Пипер, председник Карате Савеза Војводине Страхиња Тепавчевић, као и представници министарства омладине и спорта и ресорног секретаријата АПВ..

DSC_3000 boljaНа фотографији: Председник Карате клуба „Хајдук“ Ласло Гребер, Председник Карате Федерације Србије Славољуб Пипер и Председник Карате Савеза Војводине Страхиња Тепавчевић

Председник Карате клуба „Хајдук“ Ласло Гребер ту функцију са великим успехом обавља више од две деценије. На међународној сцени је у том периоду освојено чак седам европских медаља, једна светска медаља, као и велики број балканских, медитеранских и других награда. Такође, КК “Хајдук” је био веома успешан и на домаћој сцени. Освојио је 6 националних купова, више десетина појединачних државних медаља, а клуб је дао и више десетина државних репрезентативаца у свих узрасним категоријама.

Ласло Гребер је добитник и многих признања од КСЈ, КСЦГ, КФС, КСВ и више пута је изабран за најуспешнијег спортског радника у општини Кула. Карате клуб“Хајдук“ је својим радом и резултатима постао препознатљив клуб у карате спорту и један је од најуспешнијих и најреспектабилнијих спортских колектива.

Поделите

Коментари су затворени.