Узми рачун и победи: Општина Кула се добро котира за једну од вредних награда

0

Прво полувреме такмичења градова и општина у наградној игри Узми рачун и победи 2018 је готово. Упоредо са наградном игром Узми рачун и победи 2018, организује се и такмичење градова и општина у броју прикупљених и послатих фискалних рачуна и слипова. Водећа у сакупљању рачуна и слипова међу средњим општинама је градска општина Савски венац, друго место заузима Кула, а трећу позицију држи Прокупље. У трци за награду сустижу их Власотинце, Бачка Топола, Врбас и Алубинар. Уколико се настави тренд подршке односно слања рачуна постоје велике шансе да ће општина Кула добити неку од вредних награда.

У свакој од такмичарских категорија биће изабране по три општине, односно укупно девет, које ће бити награђене са по 23.000 евра. Ова средства су намењена за опремање и обнову школа, болница, вртића, тргова и других објеката и добара од јавног значаја по избору грађана. Локалне самоуправе које у својој категорији заузму прво место на листи додатно ће освојити и WиФи зону бесплатног интернета.

veb-baner-takmicenje-opstina-2018

Ранг листа у свакој од категорија прави се на основу броја послатих рачуна и слипова по глави становника пондерисан куповном моћи.

Више информација о такмичењу градова и општина погледајте на:

Такмичење општина

Ранг листа општина 

Поделите

Коментари су затворени.