ФК Оџаци (Хајдук Кула) дочекују Дунав из Старих Бановаца на стадиону у Кули

0

Љубитељи фудбала у Кули поново ће бити у прилици да гледају фудбалске утакмице вишег ранга такмичења на градском стадиону у Кули. ФК Оџаци (Хајдук Кула) дочекују 17. марта (субота) Дунав из Старих Бановаца. Утакмица почиње у 14.30 часова. Протеклог викенда почео је пролећни део фудбалске сезоне 2017/2018 у Српској лиги “Војводина”, а српсколигаш ФК Оџаци (Хајдук Кула) убедљиво је савладао Раднички у Шиду резултатом 5:0.

Према речима тренера ФК Оџаци Жељка Рачића, „Хајдук“ има богату традицију, а након гашења клуба сада се постављају темељи клуба како би дошли до стабилног нивоа функционисања. Он је рекао да је утакмица против Дунава важан тест за његову екипу и да ће та утакмица показати где се тренутно налази овај клуб. – Много нам је важна подршка кулске публике јер је ово нови почетак у новом рангу такмичењу, тако да би нам пуно значило да публика дође у суботу и подржи нас са трибина – казао је Рачић.

Екипа која наступа под именом ФК Оџаци (Хајдук Кула) убудуће ће играти као домаћин на стадиону „Милан Средановић“, чији је нови власник општина Кула.

Поделите

Коментари су затворени.