Potpisan ugovor o dodeli sredstava za izgradnju bazena u Kuli

0

Predsednik opštine Kula Perica Videkanjić, potpisao je juče u Izvršnom veću Vojvodine Ugovor o dodeli 175 miliona dinara našoj opštini za izgradnju sportsko rekreativnog centra na Vašarištu u Kuli. Opština Kula će obezbediti 100 miliona dinara za prvu fazu poslova u kojoj će biti izgrađen otvoren bazen i bazeni za decu sa prilaznim putem i parkingom. Javna nabavka će biti uskoro raspisana, kako je najavljeno i na poslednjoj sednici Skupštine opštine, a radovi počinju odmah po izboru izvođača radova. U sklopu ovog sportsko rekreativnog kompleksa koji će se prostirati na 7,5 hektara biće izgrađen zatvoren bazen, sportska hala, sportski tereni, trim staza..

Opština Kula je sredstva od Pokrajine dobila na osnovu javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja.

Ugovore je uručio predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović , koji je tim povodom izjavio da su najvažniji projekti pred nama, a između ostalih to su izgradnja postrojenja za pijaću vodu u Novom Bečeju, rekonstrukcija atletske staze u Zrenjaninu, rekonstrukcija puta od Bača do Plavne i drugi.

Podelite

Komentari su zatvoreni.