Потписан уговор о додели средстава за изградњу базена у Кули

0

Председник општине Кула Перица Видекањић, потписао је јуче у Извршном већу Војводине Уговор о додели 175 милиона динара нашој општини за изградњу спортско рекреативног центра на Вашаришту у Кули. Општина Кула ће обезбедити 100 милиона динара за прву фазу послова у којој ће бити изграђен отворен базен и базени за децу са прилазним путем и паркингом. Јавна набавка ће бити ускоро расписана, како је најављено и на последњој седници Скупштине општине, а радови почињу одмах по избору извођача радова. У склопу овог спортско рекреативног комплекса који ће се простирати на 7,5 хектара биће изграђен затворен базен, спортска хала, спортски терени, трим стаза..

Општина Кула је средства од Покрајине добила на основу јавног конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката у области локалног и регионалног економског развоја.

Уговоре је уручио председник покрајинске Владе Игор Мировић , који је тим поводом изјавио да су најважнији пројекти пред нама, а између осталих то су изградња постројења за пијаћу воду у Новом Бечеју, реконструкција атлетске стазе у Зрењанину, реконструкција пута од Бача до Плавне и други.

Поделите

Коментари су затворени.