Заказана седница Скупштине општине Кула

0

Пред одборницима локалног парламента ће се на, последњој овогодишњој седници, која је заказана за среду, 27. децембар, наћи Предлог Одлуке о буџету општине за 2018. годину, затим предлози одлука о реализацији буџета у делу планираних расхода за услуге социјалне заштите за 2018. годину, о остваривању услова за потпунију и квалитетнију здравствену заштиту, о финансијској подршци породици с децом и побољшању услова за  задовољавање основних потреба деце при образовању и васпитању, о задуживању општине Кула, о оснивању заједничког ЈКП „Пречистач Врбас-Кула“, о праву првенства закупа пољопривредног земљишта у државној својини ЕДУФАРМ д.о.о Црвенка, о прибављању у јавну својину непокретности, о доношењу Плана детаљне регулације туристичког локалитета – Водице у Руском Крстуру, о изменама и допунама Одлуке о коришћењу, одржавању и располагању покретним стварима у јавној својини.

Одборници Скупштине општине ће разматрати и Предлог кадровског плана Општинске управе, решења о давању сагласности на програме пословања за 2018. годину јавних комуналних предузећа „Комуналац“ Кула, „Водовод“ Црвенка, „Радник“ Сивац, и „Руском“ Руски Крстур, предлоге Решења о давању сагласности на програме рада за 2018. годину установа чији је оснивач општина: Дома културе Сивац, ПУ „Бамби“, Дома здравља Кула, Спортског центра „Црвенка“, Центра за социјални рад, Туристичке организације општине Кула.

Одборници ће размотрити и извештаје о раду Дома културе Црвенка, Дом културе Сивац, ПУ „Бамби“, Спортског центра „Црвенка“, Центра за социјални рад и Туристичке организације општине Кула.

Пре одборничких питања на дневном реду ће се наћи и Предлог Решења о престанку дужности члана и именовању члана Општинске изборне комисије у сталном саставу.

Седница почиње у 10 часова, а Q телевизија ће директно преносити ово скупштинско заседање.

Поделите

Коментари су затворени.