Mihalj Njilaš čestitao školi „Isa Bajić“

0

Čestitajući Dan škole Osnovnoj školi „Isa Bajić“ u Kuli, pokrajinski sekretar za obrazovanje Mihalj Njilaš je u pismu upućenom upravi i svim đacima škole rekao da mu je drago što smo svedoci da naša škola može da postane nosilac oznake kvaliteta za izuzetnost, kao što je to OŠ „Isa Bajić“ dokazala projektom „Knjiga o mom gradu“.

-Nema nijedne aktivnosti vaše škole – vaših đaka i nastavnika, u kojoj ne ostvarujete izuzetne uspehe. Na okružnim takmičenjima iz plivanja osvojili ste devet prvih mesta i dva druga, a dobili ste i mnoga priznanja na literarnim i likovnim konkursima. Pri tome, sve vreme vodite računa o negovanju humanosti i odgovornosti kod učenika, posebno održavajući veze između generacija za Dan starih.

cestitka

Takođe, mora se spomenuti i obeležavanje nedelje programiranja, aktivnosti u vezi sa zdravim načinom života, kao i projekat „Dani jabuke 2017“, što samo svedoči o vašoj posvećenosti u obrazovno vaspitnom radu, navodi se između ostalog, u čestitki pokrajinksog sekretara Mihalja Njilaša.

Izvor: q-media

Podelite

Komentari su zatvoreni.