Заказана 13. седница Скупштине општине Кула

0

13. седница Скупштине општине Кула ће се одржати 28. новембра 2017. године (УТОРАК) у великој сали СО Кула, Лењинова 11, са почетком у 10.00 часова. На дневном реду ће се, између осталог, наћи Предлог Одлуке о консолидованом Завршном рачуну буџета општине Кула за 2016. годину и Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Кула за 2016. Годину, као и Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Кула за период јануар – септембар 2017. године.

Такође, на дневном реду је Предлог Одлуке о општим правилима кућног реда у стамбеним и стамбено – пословним зградама на територији општине Кула, Предлог Одлуке о оснивању Савета за међунационалне односе општине Кула. Одборници СО Кула ће, такође, разматрати Извештај о раду Културног центра Кула за 2016. годину и предлог Решења о давању сагласности на Програм рада Културног центрa Кула за 2018. Годину и предлог Решења о давању сагласности на Програм рада Народне библиотеке Кула за 2018. годину.

Поред одборничких питања, на седници СО Кула ће се наћи предлог Решења о разрешењу и избору чланова сталних радних тела (Комисија) Скупштине општине Кула,престанку мандата и именовању члана Надзорног одбора ЈКП „Водовод“ Црвенка,именовању в.д. директора јавних предузећа и установа чији је оснивач општина Кула и разрешењу и именовању чланова Школских одбора,као и престанак функције члана и избор члана Општинског већа општине Кула.

 

Поделите

Коментари су затворени.