Marijana Kolarić dobitnik priznanja „Dr Đorđe Natošević“

0

Marijana Kolarić, nastavnica razredne nastave u OŠ „Petefi brigada“ dobitnik je priznanja „Dr Đorđe Natošević“. Priznanje je 8. novembra u Vladi Vojvodine uručio pokrajinski sekretar za obrazovanje Mihalj Njilaš.

Priznanje koje nosi ime dr Đorđa Natoševića, prosvetnog radnika, jednog od prvih srpskih pedagoga i osnivača učiteljskih škola u više gradova, kao autentično vojvođansko priznanje koje se dodeljuje najuspešnijim vaspitno-obrazovnim ustanovama i prosvetnim radnicima se dodeljuje već 20. put.

Odbor za dodelu priznanja – koje se sastoji od plakete, povelje i novčane nagrade – jednoglasno je odlučio da ga dodeli Osnovnoj školi „Branko Radičević” u Savinom Selu, Osnovnoj i srednjoj školi „9. maj” u Zrenjaninu, Marijani Kolarić, nastavnici razredne nastave u Osnovnoj školi „Petefi brigada” u Kuli, Lidiji Nerandžić-Čanda, nastavnici srpskog jezika i književnosti u Gimnaziji „Veljko Petrović” u Somboru i Branki Bešlić, stručnoj saradnici psihologu u Osnovnoj školi „Sonja Marinković” u Subotici.

Podelite

Komentari su zatvoreni.