Miljan Ćaćić trostruki šampion Srbije u karateu

0

Proteklog vikenda su u Čačku održana dva najvažnija državna takmičenja u karateu, a kulski karatisti su i ovoga puta ostvarili odlične rezultate. Miljan Ćaćić je po treći put za redom postao šampion Srbije u kategoriji mlađi seniori (-60kg) i tim neverovatnim nizom potvrdio vrhunsku klasu i višegodišnju dominaciju. On je na prvenstvu Srbije, kao član KK “Hajduk” i reprezentativac Srbije  do zlatne medalje došao bez izgubljenog poena i uradio nešto što je retko ko do sada uspeo, da tri godine za redom bude šampion. On će za mesec dana nastupiti na Balkanskom šampionatu u Crnoj Gori, a u klubu očekuju da će Ćaćić učiniti sve da i ovoga puta ostvari podvig.

IMG-2bf50885c2093fd5b906969858da8ff6-V
– Na Kupu Srbije su zablistale naše devojke, kako ekipno tako i pojedinačno. U ekipnoj konkurenciji je ženska ekipa posle odličnog nastupa osvojila 2. mesto i vicešampionsku titulu. Ekipa je nastupila u sastavu: Rajić Milica, Vojinović Nina, Đikić Aleksandra, Tot Eleonora. U pojedinačnoj Konkurenciji je Rajić Milica u kategoriji ženskih nada (-44kg) takođe imala izuzetan i požrtvovan nastup i osvojila drugo mesto i vicešampionsku titulu. Milica je sa ovom srebrnom medaljom nastavila uspešan niz koji traje godinama i taj kontinuitet joj garantuje mesto u reprezentaciji Srbije – kaže trener KK “Hajduk” Kula Nikola Greber.

IMG-8c3e4e7ddf2557c01f76b8408deca762-V

– U klubu smo vrlo zadovoljni postignutim rezultatima koji su u velikoj meri u skladu sa planovima postavljenim na početku sezone. Rezultat toga je i poziv za čak 9 naših takmičara za zimski reprezentativni kamp – izjavio je trener Nikola Greber. On je napomenuo da su pored njega na prvenstvu Srbije uz ekipu bili treneri Bojan Perućica i Zoran Rašković.

IMG-f649505f89bfd62b2475a7ab7c745171-V

Podelite

Komentari su zatvoreni.